Ads 468x60px

.

.

luni, 29 iulie 2013

Life in pics

Buna fetelor,


  Zilele trecute urmaream blogurile mele preferate si am observat ca tot mai multe fete pun postari de genul Instalife,pe care sincer le ador.Imi place sa arunc un ochi in viata fetelor si dincolo de materialele de beauty.Cum isi petrec zilele,ce noutati mai au si pe unde se mai plimba.Mi-am dat seama ca am adunat o serie de poze care ar face un Instalife placut ,zic eu si m-am hotarat sa fac prima postare de acest gen.
  Asadar,hai sa incepem.
Ce putem face  dupa o zi incarcata si stresanta?Ne uitam la serialul preferat,in cazul meu Modern Family si bem un pahar de vin bun,de preferat rosu.Suna bine, nu?


                                        


 Nu sunt eu o gospodina desavarsita si nici nu ador sa stau in bucatarie,ba din contra.Insa, imi place sa mananc si din cand in cand imi pun sortuletul si mai fac cate o incercare culinara.De obicei, dupa ce vad ceva pe net si salivez putin.Iata cam ce mi-a iesit la ultimile incercari,cartofi cu condimente si oua la cuptor,copanele cu ciuperci si cartofi umpluti cu sunca si cascaval.
   Sa stiti ca au fost foarte bune la gust si s-au mancat imediat.Dintre toate preferatul meu a fost porumbul,l-am "gatit" cel mai usor.
 Trandafirii din gradina,care imi sunt tare dragi.Imi aduc aminte ca este inca vara si ne putem bucura de soare.
 Zilele trecute am tot schimbat cate ceva la dulapiorul meu de cosmetice.Ba am aruncat,ba am adaugat cate ceva.Este in continua schimbare.

O sambata seara reusita cu multe reviste,un pahar de vin rosu si persoane dragi mie.

 Una din incercarile mele nereusite de a posta un LOTD,inca sunt in gasirea celei mai bune modalitati de a poza.
 Copilasul meu scump si drag,rupt de oboseala.
 Si ultima,gustarea mea de astazi,de la munca.Asa sanatos si mai pe fuga....

Va astept parerile,pro sau contra
PUPICI


Un comentariu:

  1. Hey...

    Pentru ca urmaresc de cateva saptamani blog-ul tau care imi place foarte tare, de-abia acum mi-am facut curaj sa-ti scriu...mi-as dori si cred ca nu numai eu, o postare cu un mic "makeup collection", sunt fffff curioasa...

    Multumim!

    RăspundețiȘtergere

 
Blogger Templates