Ads 468x60px

.

.

joi, 24 aprilie 2014

ÎŢI PREZENTĂM THE ONE!

      
Buna dragilor,


  Cu siguranta ati auzit de Oriflame si bineinteles ca  ati folosit cel putin un produs apartinand acestui brand.Mie personal mi-au cazut in mana multe produse Oriflame,incepand cu perioada liceului cand am inceput sa descopar tainele makeup-ului si ingrijirii corporale.Am folosit totul incepand de la banalul mascara si ruj,primele pe care le-am folosit si am ajuns sa aflu secretul folosirii unui blush sau conturing.Oriflame ofera toata aceasta gama variata de produse pentru toate gusturile si buzunarele.


 Si cum de fiecare data au aparut cu ceva nou acum ne incanta cu noua colectie The One,inspirata din viata de zi cu zi,din nevoile noastre si tendintele actuale.
   The One ne pune la dispozitie trei noi game si anume: Mega Impact,Frumusete de zi cu zi si Ultra Rezistenta...suna bine,nu?Si unde mai pui ca imagine noii colectii este Andreea Raicu?
  Si trebuie sa recunosc ca vreau sa testez produsele acestei colectii,sunt curioasa si cum imi place tot ceea ce tine de make-up nu pot sa scap din mana aceasta ocazie.Si abia astept sa impartasesc cu voi pareri si idei de makeup folosind toate aceste minunatii.


      Voi ce ziceti de provocare?
      Ce produse v-ar place sa testati?                                                        
                                        
                                     





                                                                                                                                                                                     
                   

2 comentarii:

 
Blogger Templates