Ads 468x60px

.

.

miercuri, 4 decembrie 2013

Favoritele lunii noiembrie

Buna fetelor,


  Nu stiu cum a trecut atat de repede 2013,dar este clar ca ne îndreptăm cu pași repezi spre 2014.Suntem deja in luna cadourilor si desi nu sunt fanul iernii si a zăpezii ,imi place atmosfera asta de sărbătoare,de agitatie,parca fiecare isi da silinta sa iasă totul cat mai bine.
  Eu am început usor usor sa împodobesc pe ici pe colo,pentru a ma bucura cat mai mult de momentele acestea.
  O sa urmeze cateva postări specifice perioadei,makeup de sărbătoare,wishlist de iarna,idei de cadouri si cateva ponturi pentru o petrecere reușită.

Astazi fac postarea cu favoritele lunii trecute si anume :noiembrie.Va fi si ultima de acest gen pe anul 2013,pentru ca in decembrie voi face preferatele anului.
  Haideti sa trecem la poze:

Trusa Naked 1,mascara Lashgasm de la Too Faced,balsamul de buze de la Yves Rocher si corectorul de la She au fost prezente in aproape toate machiajele realizate luna trecuta.

Cremele mele de fata si de ochi de la Cosmetic Plant au fost nelipsite din rutina zilnică si asta pentru ca tenul meu nu se împacă deloc cu frigul .

Cocul lejer realizat cu accesoriul de la H&M m-a salvat din multe situații.

Uleiul de Argan a fost si este absolut genial ,parul meu arata foarte sănătos.

Oja preferata ,un roșu-grena foarte potrivit anotimpului ,de la L.A Colors.

Si ultimile,pastilutele parfumate de la Bam Boo,pe care le ador.Se pun in lampa de Aromaterapie si lasa un miros extrem de placut.Le-am achiziționat in toate aromele disponibile,la 0,99 RON si preferatele mele sunt cele cu scorțișoară si cu ciocolata.

Cam astea sunt produsele.
Care au fost preferatele voastre?
Ati împodobit pentru Craciun?

2 comentarii:

  1. Ce dragute sunt pastilutele alea colorate. O sa ma uit si eu dupa ele cu prima ocazie :D.
    Crema de ochi de la Cosmetic Plant cred ca este singura care mi-a lasat pete rosii dupa ce o foloseam... ceva nu i-a priit tenului meu din ea. Am renuntat sa ma mai dau cu ea, in schimb o mai folosesc de maini :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca se mai gasesc si acum la Bamboo pastilutele..eu le-am luat in perioada sarbatorilor,dar miros foarte frumos.Imi pare rau ca ai avut pb cu ea...eu m-am inteles foarte bine cu ea...
      Pupici!!!

      Ștergere

 
Blogger Templates