Ads 468x60px

.

.

marți, 23 iulie 2013

This Or That

Buna fetelor,



    Astazi revin cu o noua postare si anume un tag.L-am vazut la multe fete si mi-au placut foarte mult intrebarile ,mai ales ca pentru mine este  o posibilitate de a impartasi cu voi cateva dintre obiceiurile mele de make-up.Tagul este THIS OR THAT si iata intrebarile.

MAKE-UP

   Blush sau Bronzer-->Eu, personal aleg blush-ul pentru ca vine intr-o varietate mare de culori si texturi si nu pot renunta la el.Bronzer-ul ,oricum nu il folosesc foarte des,in special vara.
   Gloss sau Ruj-->A fost o perioada cand foloseam foarte mult gloss-ul.Acum prefer rujurile.Sunt mai rezistente si parca mai usor de folosit,cel putin in cazul meu.
   Eyeliner sau Mascara-->In mod evident o sa aleg mascara,pentru ca la un eyeliner pot renunta,dar fara mascara nu pot iesi din casa.
  Fond de ten sau Corector-->Corector,pentru ca nu am foarte multe de acoperit si pot supravietui fara fond de ten
   Fard colorat sau neutru.-->Cand am timp pentru un machiaj elaborat prefer un fard colorat,cand sunt insa in intarziere prefer ceva neutru pentru  a nu face o boacana care necesita retusuri.
   Fard compact sau pulbere--> Prefer fardul compact,pentru mine este usor de folosit si de depozitat,fara a face prea multa mizerie.
   Pensule sau buretei-->Am trecut prin toate etapele,de la folosirea degetelelor la inceputuri pana la pensulele pe care le folosesc acum.Recunosc ca mai am cateodata si mici scapari cand folosesc degetelele,dar de multe ori este mult mai lejer si rapid.Bureteii nu imi plac foarte mult,dar ii folosesc si pe ei din cand in cand.


UNGHII

   O.P.I sau China Glaze-->Cred ca prefer  China Glaze,dar asta poate pentru ca am mai multe oje din categoria asta decat de la O.P.I.
   Lungi sau scurte-->Niciodata scurte.De mica mi-au placut unghiile mari si manichiura cu tot felul de modele,care sa fim sinceri,arata mult mai bine pe unghiile lungi.
   Acrilice sau naturale.-->Naturale ,pentru ca sunt posesoarea unor unghii lungi date de mama natura si nu vreau sa le stric aplicand tot felul de chimicale.
    Colorate sau inchise.-->Cred ca nu am avut vreodata unghiile negre.Poate un grena inchis,dar negru niciodata , imi plac prea mult culorile.
   Cu flori sau fara-->Am preferat intotdeauna unghiile colorate,in detrimentul celor naturale.Si daca mai adaugam si putin sclipici sau un model finut este perfect.


 CORP

    Parfum sau spray de corp-->Iarna un parfum ,iar vara un spray de corp fresh cu miros de flori sau citrice.
    Crema sau unt de corp-->Untul de corp este preferatul meu.Are o textura fina,intra repede in piele si miroase divin.
    Gel de dus sau sapun-->Gelul de dus,clar.Toate mirosurile- mai dulci,mai puternice,dar mereu altele.


MODA

   Jeans sau Sweat Pants-->Jeansi,intotdeauna.Usor de purtat,usor de combinat si mereu la moda.
   Maneca lunga sau scurta-->Imi place vara,deci as purta scurt tot timpul,dar iarna nu am incotro.Mai fentez eu frigul din cand in cand,dar doar daca majoritatea timpului o petrec la birou,la caldurica.
   Rochie sau fusta-->Pana acum ceva timp nu purtam deloc rochii sau fuste,mi se pareau mult prea greu de purtat pentru un copil baietos ca mine.Dar acum m-am facut si eu mare si ador rochitele.Vaporoase feminine si colorate.Nu sunteti de acord?
   Flip-flops sau sandale-->Sandalele,pentru ca sunt adepta tocurilor.Si o sandaluta cu putin toc sau talpa ortopedica arata super cu rochita de mai sus.
   Esarfa sau palarie-->Clar esarfa,pentru ca palarie nu port.Nu ma avantajeaza.
   Cercei mici sau mari-->Cerceii mari pentru ca imi place sa se vada,sa atarne frumos incadrand fata.
   Colier sau bratara-->Bratari de toate felurile,coliere port mai rar.
   Cu tocuri sau fara-->Cu...nici nu ma gandesc fara.Sunt fana tocurilor.Port ceva jos doar cand merg mult pe jos si este necesar.
   

PAR

  Drept sau cret-->Drept,pentru ca asa este de la mama natura si este foarte greu sa il incretesc.
  Coc sau coada-->Coada.Cocul nu ma avantajeaza deloc.Poate ceva mai messy,care sa imi incadreze fata.
  Fixativ sau gel-->Folosesc mai rar,dar aleg fixativ.
  Lung sau scurt.-->Lung,de cand ma stiu.Cel mai scurt a fost pana la umar.
  Inchis sau deschis-->Momentan inchis,un saten,dar imi doresc mult sa ajung la un blond.Pana acum nu am avut curaj sa fac o schimbare asa mare.

RANDOM

 Ploaie sau soare-->Soare,vara,plaja,mare......
 Vara sau iarna-->Mai este nevoie sa va raspund?
Primavara sau toamna-->Primavara.Asta pe vremea cand exista o primavara.Cu copacii infloriti si vreme numai buna de pierdut timpul in parc.
 Ciocolata sau vanilie-->Ciocolata fara discutie.

Cu asta am incheiatul tag-ul si va doresc numai bine.Daca doriti sa il faceti ,voi citi cu mare placere.
V-am pupat.
  


Un comentariu:

 
Blogger Templates