Ads 468x60px

.

.

vineri, 10 ianuarie 2014

Review CC Cream Elmiplant

Buna dragele mele,

 
 Astazi revin cu un review al unui produs foarte mediatizat in ultima vreme si anume Cc Cream-ul de la Elmiplant.Am primit acest produs spre testare cu aproximativ o luna in urma de la All that beauty things .Am fost foarte incantata pentru ca era exact ceea ce imi doream..si unde mai pui ca era si nuanta mea.

 Am inceput sa il folosesc inca din ziua in care l-am primit si de atunci nu am mai renuntat la el.
  Si ca sa facem o scurta inroducere acest CC Cream este practic o varianta imbunatatita a BB Cream-urilor.Numele vine de la Color Correction Cream si pe langa toate insusirile unui BB cream acesta promite sa acopere roseata,inflamatiile si decolorarile tenului.

  Descrierea produsului:
Indicatii:
  • Elmiplant crema coloranta , uniformizeaza nuanta tenului, acopera imperfectiunile, hidrateaza 24h, protejeaza impotriva radiatiilor spf 20.
  • Elmiplant skin moisture CC Cream este un produs de ingrijire avansat, ce ofera beneficii multiple intr-o singura formula, pentru o piele cu aspect perfect.

  • Crema contine o asociere de ingrediente naturale si pigmenti minerali, crema cc Elmiplant acopera imperfectiunile, imbunatateste nuanta naturala a tenului, si confera pielii tale hidratarea optima si protectia de care are nevoie.
  • Crema Elmiplant CC Cream, uniformizeaza nuanta pielii si pastreaza un ten radiant de-a lungul zilei, datorita pigmentilor minerali si ingredientelor active naturale continute.
  • Crema CC Cream Elmiplant acopera imperfectiuni precum cosuri, pete, semne ale oboselii si ridururi fine.
  • Crema CC Cream Elmiplant ilumineaza tenul, punand in evidenta tonul sau natural. Crema cc cream Elmiplant ofera hidratare imediata ce dureaza pana la 24h, datorita extractului de gutuie 100% natural si a hydro-nutrient 24h.
  • Crema CC Cream Elmiplant patrunde rapid in piele datorita formulei sale lejere, in timp ce confera acoperire optima.
Crema CC Cream Elmiplant protejeaza pielea de razele UV si de imbatranirea prematura spf 20.

Mod de folosire:
Pentru aplicare, se intinde crema pe fata, si pe gat.
Aplica produsul la fel ca pe crema ta obisnuita de ingrijire a tenului, pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere.
Daca vrei sa maresti puterea de acoperire, poti aplica inca un strat. Datorita filtrelor UV continute, aplica crema cu multa grija in jurul ochilor.
Formula se absoarbe repede si nu lasa urme grase.

Mod de ambalare:
50 ml.

Asta este ceea ce gasim pe ambalajul cremei si acum sa va spun si parerea mea.
  1. Primul lucru cel mai important pentru mine:arata foarte natural pe ten,chiar si dupa o noapte nedormita ..tenul va arata fresh 
  2. Rezista destul de  bine la transfer,nu apar acele pete deranjate pe telefon....dupa o convorbire.
  3. Pretul destul de mic,aproximativ 15 ron.
  4. Cantitatea destul de mare
  5. Are o acoperire medie,dar la a doua aplicare va arata si mai bine.
  6. Nu luceste pe fata
  7. Are ingrediente naturale
  8. Hidrateaza foarte bine si contine spf 20.
Cam acestea ar fi plusurile din punctul meu de vedere.Imi place acest produs...si il recomand cu caldura.Eu am un ten destul de uscat si Cc Cream-ul acesta face minuni mai ales acum iarna.
Nu il folosesc singur ci insotit de putin corector si pudra si garantez ca nu vor exista probele cel putin 6-8 ore.

Singurul minus este acoperirea...pentru persoanele cu probleme ceva mai mare ale tenului nu este un produs pe care il recomand.Cel putin nu singur,dar poate fi folosit ca baza de machiaj.





5 comentarii:

  1. CC cream-ul acesta e pe wishlist-ul meu inca de anul trecut.Toata lumea il lauda..O sa mi-l iau si eu iar daca nu o sa-mi placa,macar nu-mi pare rau de bani,ca e destul de ieftin. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca vei fi dezamagita,arata foarte fresh si natural.

      Ștergere
  2. Salut. Am tot citit review-uri la acest produs si m-am hotarat sa il incerc si eu. M-am dus si mi l-am luat pe medium. Prima data mi l-am aplicat direct pe ten, fara a aplica o crema hidratanta. Mi-a placut textura si cum imi arata tenul. Si mirosul este unul foarte placut. Dupa 2 ore insa, m-am uitat in oglinda si am observat ca nu mai aveam crema pe fata, ci doar niste pete inestetice la nivelul obrajilor. Am zis ca ar trebui sa il incerc cu o crema hidratanta. ACELASI rezultat :(.plus de asta, am observat ca imi usuca tenul si imi apar cosuri! Nu stiu cu ce am gresit pana acum in aplicarea ei. Am folosit-o si in straturi mai subtiri, si mai groase. Poate cu o pudra s-ar fixa mai bine, dar eu am tenul sensibil si tare imi e ca mai mult rau ii voi face aplicand si pudra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu personal il aplic fara o crema hidratanta si nu am o metoda fixa de aplicare,ori buretel gen beauty blender ori pensula plata ori direct cu degetelele....Personal folosesc si o pudra ca sa ramana fixat..Mie imi place pt ca nu incarca tenul chiar daca nu este cel mai rezistent produs,arata fresh..Este posibil sa nu fie compatibil cu tenul tau...nu toata lumea are aceleasi rezultate.

      Ștergere

 
Blogger Templates