Ads 468x60px

.

.

marți, 7 ianuarie 2014

December favorites!!!!

Buna fetelor,


   Desi luna trecuta ma hotarasem sa sar peste favoritele lunii decembrie,mi-am dat seama ca am cateva produse noi si vreau sa vi le arat.
   Majoritatea sunt produse de îngrijire pentru ca am o piele foarte uscata si pe timpul iernii acest aspect devine si mai vizibil.
   La capitolul make-up am stat destul de slabut,am preferat ceva usor de realizat  si subtil.




Pentru corp am renunțat la alte creme si am folosit uleiul de bebelus pentru ca mi se pare mult mai hidratant.
Pe lângă acesta am folosit si o crema anticelulitica pentru ca dupa sărbători trebuie sa ne îngrijim putin mai mult de acest aspect,ca pana la vara sa arătăm perfect.
 Parul l-am răsfățat cu o masca hidratanta pe care o am de ceva timp si in plus uleiul de argan pe care am uitat sa-l pozez,dar il găsiți intr-o postare mai veche.
Crema de maini a fost nelipsita,tot cu argan de la Farmec.

Pentru machiaj cam acestea sunt toate produsele folosite.Cc Cream-ul Elmiplant de care sunt îndrăgostită,anticearcanul Wake Me Up 01,pudra translucent Fior di Magnolia si paleta Oh So Special.....extrem de versatila.


Daca doriți detalii despre produse va astept comentariile.
Voi ce produse ati folosit in decembrie.

4 comentarii:

  1. paleta Oh so special e preferata mea..si am multe palete de la Sleek, sper sa faci un review la CC cream-ul de la Elmiplant, m-ai facut curioasa, ce acoperire are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place foarte mult aceasta paleta!!CC Cream-ul are o acoperire medie pentru un ten fara prea mari probleme..dar arata foarte natural si luminos.

      Ștergere
  2. Imi doresc si eu cc cream-ul de la Elmiplant ca prea e laudat in stanga si-n dreapta! :D
    O perioada am folosit uleiul de bebelusi,cel sub forma de gel si mi-a placut mult cum lasa pielea.O sa revin la el,cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel sub forma de gel nu mi-a trecut inca prin maine,dar sunt convinsa ca este la fel de bun.In ceea ce priveste CC cream-ul eu sunt foarte multumita de el.

      Ștergere

 
Blogger Templates