Ads 468x60px

.

.

marți, 30 aprilie 2013

Just Another Haul

Buna fetelor!!

Iata ca am  revenit,din nou,cu un mic haul.Si asta pentru ca ma pot abtine de la orice mai putin de la tot felul de cosmetice si creme.Iata ce achizitii am mai facut.







 


                                      

 Vechea mea obsesie ramane rimelul,in toate culorile si formele si iata ca m-am ales cu alte trei rimeluri pe care inca nu le-am incercat,dar o voi face cat mai curand si ma gandesc si la o postare in care sa compar cateva dintre acestea.In primul rand mi-am recumparat Volume Colossal de la Maybelline si rimelul cu efect de gene false tot de la Maybelline.De la revista Unica am primit un rimel de la Yves Rocher si de la o fata de pe facebook am cumparat iluminatorul de la Chanel in nuanta Beige Rose,la pretul de 60 ron.
 
Am dat o tura si prin Cragasi unde am intrat in Express Bazar de unde  am luat doua matrite pentru unghii(6.5 fiecare) si doua oje pentru modele(6 fiecare).

 Din DM am luat un gel de dus,un sampon si o crema colorata.
  
Ultimele produse pe care le am achizitionat sunt doua rujuri de la flormar cu 15 ron fiecare,unul de la oriflame ,un blush cu irizatii aurii de la Revlon in nuanta Merlot at Midnight si un liner negru de la N7 de care sunt foarte incantata.Toate acestea au fost luate de aici.\
 
 De la Avon am luat noul lor B.B Cream in varianta mica pentru a-l testa.
Cam atat pentru acest haul.
Astept propuneri pentru review-uri la oricare din aceste produse.

  Va pup!!

2 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere!!!

    Rimelul Colossal este favoritul meu..iar pe cel roz mi l-am cumparat recent,dar nici nu am apucat sa il folosesc.

    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am apucat sa folosesc inca rimelul,dar nu cred ca ma va dezamagi.

      Ștergere

 
Blogger Templates