Ads 468x60px

.

.

luni, 15 aprilie 2013

Buna fetelor.

Astazi revin cu o postare despre produsele favorite.Luna martie a fost una a incercarilor,a  make-upului in general.Mi-a placut sa experimentez tot felul de culori si in diferite combinatii,mai ales ca vine primavara si trebuie sa fim fresh si vesele.Nici luna aceasta nu am renuntat la cateva dintre favoritele mele all-time si anume la blush-ul de la Nyx si la rimelul de la Maybelline.


                                   

                                      


Luna trecuta am descoperit si fondul de ten de la Clarins pe care pur si  il ador.Este atat de usor de purtat si de aplicat incat nici nu simti ca il porti pe fata.Pe langa asta dureaza intreaga zi si are o nuanta usor adaptabila tenului.Desi am facut aceasta descoperire nu am renuntat nici la fondul meu de ten de la Seventeen,pe care il folosesc in zilele in care vreau un ten perfect,fara cusur,mat,pe care sa aplic usor un machiaj intens.

  Am mai folosit si crema de corp de la Yves Rocher cu mure,care miroase foarte bine,are o consistenta usoara si hidrateaza destul de bine.De aaltfel are si un pret destul de acceptabil,mai ales pentru gramajul pe care il are.

Ca si oja am folosit-o pe cea mata de la Flormar  M04,intr-o nuanta de menta,care acum, primavara arata superb pe unghii.

Parfumul Especially de la Escada a fost preferatul meu,cu un miros floral-fructat care mi-a incantat simturile.

Ca si paleta de culori am folosit destul de mult o paleta de la Lady's cu nuante vesele numai bune pentru o zi cu soare.Pentru a ajuta nuantele din paleta am fosit un ruj roz-portocaliu foarte intens pe care il voi prezenta intr-o postare ulterioara.

Ultimul produs a fost crema pentru zona din jurul ochilor de la Elmiplant ,pe care m-am straduit sa o aplic seara de seara,lucru reusit cu succes.
Asadar,cam acestea sunt produsele folosite de mine in luma martie.Va astept si pe voi cu pareri si sugestii.

Si o primavara placuta!!!

Un comentariu:

  1. Cate "delicii" ! :D

    M-ar tenta si pe mine fondul de ten de la Clarins,dar deocamdata imi pun pofta'n cui! :)

    :***

    RăspundețiȘtergere

 
Blogger Templates